2 декември 2010 г.

Къде отидоха мъжете с флешове?

Днес, докато си говорех в общ чат с Carrera-та и Владо се сетих за този пост.
Та идеята ми е следната. Докато учих в гимназията (по-точно Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия) беше пълно с момчета. С високи, изсулени момчета с кецове. Момчета на расти, момчета, свирещи на китара и момчета с флешове. Да обясня за непросветените с две думи - по моите разбирания това са мъжете - мечта!
Сега, когато се разхождам по коридорите на ВИАС, единственото, което виждам са гейтаци с палтенца и шалчета, зубъри, облечени странно и ходещи странно... и нито един пич с флешове! Дори в Студенстски не съм виждала по улиците... Нищо чудно, че не мога да си харесам никого. Къде изчезнаха хубавите мъже, какво става с тях след гимназията? Къде подяволите отидоха мъжете с флешове?

П.С. Мъжът на снимката е Channing Tatum, знам че няма флешове, но добре илюстрира типа мъжа, за които говоря. Пък и е готин :) А и няма само Владо да си слага снимки на яки каки по блога :P

3 коментара:

  1. Флешовете се отвратителни - ако искаш да виждаш през някого, просто му пусни едно гюле, какво ще си играеш на дребно с такива дупчици.

    ОтговорИзтриване
  2. Хахахаха ти нямаш право на глас. Харесваш дребни пилоти, при това изрусени (?!) носещи очила! Не важиш!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Готина тема. Мъжете и жените изобщо с флешове са доста по-рядко срещани отколкото в Щатите, примерно. Много жалко, но факт, ние сме малка задръстена държава. Повечето хора не си правят или си махат флеша заради професионалното си развитие, примерно офис работа... Аз съм артист, татусите и флешовете си ги нося с кеф!

    ОтговорИзтриване